ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Από απλά δωμάτια... πολυτελείς σουίτες: Μια σικ ανακαίνιση στην Κύθνο

Antamoma Suites στην περιοχή Κανάλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Από απλά δωμάτια... πολυτελείς σουίτες: Μια σικ ανακαίνιση στην Κύθνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρότζεκτ Antamoma Suites μας άρεσε πολύ! 5 αυτόνομα διαμερίσματα 20-25 τ.μ. στην περιοχή Κανάλα της Κύθνου γίνονται από απλά δωμάτια, το απόλυτο minimal σκηνικό για τις διακοπές από την αρχιτεκτονική ομάδα Polisgram.

Η τοποθεσία του συγκροτήματος επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει την θέα προς την παραλία της Κανάλας και η μίνιμαλ αισθητική καθρεφτίζει εντελώς την κυκλαδίτικη αισθητική που όλοι λατρεύουμε!

"Η βασική ιδέα του σχεδιασμού ήταν να δοθεί μία καθαρή, λιτή προσέγγιση τόσο σε επίπεδο χωροθέτησης όσο και στην επιλογή υλικών και χρωμάτων, έχοντας σαφείς Κυκλαδίτικες επιρροές" λένε οι Polisgram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα διαμερίσματα σχεδιάστηκαν με την λογική της ανοιχτής κάτοψης και του Εn suite μπάνιου, δημιουργώντας έτσι ποικίλες ροές στον χώρο.

Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση των υλικών, κατά κύριο λόγο φυσικών, ξύλο, τσιμεντοκονία και ψάθα είναι τα υλικά που χρωματίζουν τον χώρο και του δίνουν την μοναδική του αισθητική.

Σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό έπαιξαν οι τοπικές παραδοσιακές τεχνικές, όπως η κεραμική, η καλαθοπλεκτική και η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας.

Η πράσινη απόχρωση των κουφωμάτων είναι μία από τις τρεις αποχρώσεις που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στο νησί της Κύθνου και είναι το βασικό στοιχείο που δίνει χρώμα στις κατά τα άλλα γήινες αποχρώσεις των εσωτερικών των διαμερισμάτων.

Τέλος, εξαιρετική σημασία δόθηκε στον διακοσμητικό φωτισμό των χώρων, ο οποίος επιτεύχθηκε με την χρήση κεραμικών, χειροποίητων φωτιστικών .

Φωτογραφίες: Ιωάννα Φωτιάδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 241 / position2: 771
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb