ΣΧΕΣΕΙΣ

Μάθε πως μπορείς να γυρίσεις ένα πραγματικά sεxy... sεx tape!

Γίνε επαγγελματίας στο είδος, με μικρές και απλές συμβουλές

Μάθε πως μπορείς να γυρίσεις ένα πραγματικά sεxy... sεx tape!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή το sεx γενικά είναι ένα παιχνίδι που χωράει πολλούς πειραματισμούς και όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει να σπάει τα ταμπού και να το απολαμβάνει με τον τρόπο που τον ευχαριστεί, έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται όλο και περισσότερες συμβουλές και προτάσεις γύρω από αυτό.

Ένα από τα πιο συχνά παιχνίδια που επιλέγουν εδώ και πολλά χρόνια τα ζευγάρια βέβαια, είναι το να παριστάνουν ότι γυρίζουν εpωτική ταινία, κοινώς sεx tape. Το έχεις δει σίγουρα από πολλές διάσημες, που είτε κατά λάθος, είτε όχι και τόσο κατά λάθος, βγήκε στη φόρα και τις έκανε ακόμα πιο διάσημες και φυσικά μπορεί να το έχεις ακούσει και από κάποια φίλη σου. 

Για να πετύχει όμως το sεx tape και είναι πραγματικά... sεxy, χρειάζεται να λάβεις υπόψιν σου κάποιες παραμέτρους, μιας και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι ή για γέλια ή για κλάματα, λόγω της μεγάλη προσποίησης και υπερβολής. Αν δε, το κάνεις με σκοπό να το δεις ξανά και ξανά, τότε είναι που πρέπει να τα δώσεις όλα και να ξεπεράσεις ακόμα και τον Σειρηνάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πως θα γίνει αυτό, μπορείς να το διαβάσεις παρακάτω!

Κανόνας Πρώτος: Βεβαιώσου ότι ό,τι

κάνετε μεταξύ σας, θα μείνει μεταξύ

σας

Πρώτον, πρέπει να είναι κάτι που θα γίνει με κοινή συναίνεση και πάνω από όλα διακριτικότητα και εμπιστοσύνη. Πρέπει ο άνθρωπος που θα επιλέξεις να κάνετε κάτι τέτοιο, να κρατήσει το μυστικό σας επτασφράγιστο.

Μίλα μου βρώμικα

Είτε πρόκειται να το κάνεις μπροστά στην κάμερα, είτε γενικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο αισ8ησιακό από το να μιλάς για στον παρτενέρ σου για αυτό που του κάνεις εκείνη τη στιγμή. Μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις απρεπείς λέξεις, γιατί αυτό είναι που θα του αρέσει περισσότερο.

Ό,τι και αν κάνεις, κάν’το φυσικά

Μην κάθεσαι και ποζάρεις μπροστά στην κάμερα και μην προσπαθείς να το παίξεις ηθοποιός. Μην υπερβάλεις όπως οι ηθοποιοί στις αντίστοιχες ταινίες. Φέρσου φυσικά, κάνε ό,τι σου βγαίνει, διασκέδασε και απόλαυσε τη στιγμή. Κάνε πράγματα που αρέσουν στον σύντροφο σου, άστον να κάνει τα δικά του και γενικά χαρείτε το, όπως όταν το κάνετε χωρίς την κάμερα.

Βρες τον σωστό φωτισμό

Σαν το φυσικό φως, δεν έχει και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αν όμως η έμπνευση δεν σας πετύχει μέρα, απέφυγε τα φώτα του ταβανιού, καθώς δεν κολακεύουν καθόλου όταν πέφτουν κάθετα, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο θέαμα. Αντί για αυτό λοιπόν, μπορείς να ανάψεις κεράκια που κάνουν και μια πιο εpωτική ατμόσφαιρα ή να κάποιο μικρό φωτιστικό, με χαμηλό φως, που επίσης προσδίδει έναν αισ8ησιασμό στη στιγμή.

Δε χρειάζεται και Go Pro

Μια κάμερα από smartphone είναι αρκετή για να γυριστεί η ταινία του πάθουs σας. Δεν χρειάζεται ακριβώς εξοπλισμός για ένα τέτοιο παιχνίδι, εκτός και αν έχεις καλή κάμερα, οπότε go for it!

Να θυμάσαι πάντα ό,τι το κάνεις για

διασκέδαση

Να συμφωνήσετε ό,τι ο καθένας μπορεί να σταματήσει την πράξη όποτε θέλει, παίξτε μεταξύ σας, χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον, ανακαλύψτε τα κορμιά σας και δείτε πως είναι η διάθεση σας. Μην μπαίνετε στη λούπα ό,τι πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε για να έχετε και αυτήν την εμπειρία. Αν σας βγει καλώς, αν όχι πάλι καλώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 313 / position2: 1057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb