MAKEUP

Αντρες δοκιμάζουν τα καλλυντικά της Rihanna και δημιουργούν την πιο αστεία διαφήμιση που έχεις δει

Ο καλύτερος τρόπος για την προώθηση της νέας της... αντρικής συλλογής!

Αντρες δοκιμάζουν τα καλλυντικά της Rihanna και δημιουργούν την πιο αστεία διαφήμιση που έχεις δει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιας και η μόδα το τελευταίο διάστημα υποστηρίζει πολύ το non gender πρότυπο και την ελευθερία στην έκφραση, μέσα από ρούχα και το μακιγιάζ, δεν είναι άξιο απορίας το ότι πολλές εταιρίες καλλυντικών έχουν άνδρες μοντέλα ή σειρές με ανδρικά προϊόντα ομορφιάς και make up.

Το ίδιο ισχύει και για τη σειρά καλλυντικό της Rihanna, από την Fenty, η οποία κυκλοφόρησε μια συλλογή για make up που απευθύνεται σε άντρες. Και μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να κατακρίνει τις εταιρείες καλλυντικών που χρησιμοποιούν trans άτομα ή αφροαμερικανούς στα διαφημιστικά τους, σαν εργαλεία marketing, η ίδια βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να παρουσιάσει αυτήν τη συλλογή, χωρίς να κάνει το ίδιο.

Με πρωταγωνιστή τον vlogger BlameItOnKway, αυτό είναι σίγουρα το πιο ξεκαρδιστικό και έξυπνο διαφημιστικό που έχετε δει. Ένα εκπληκτικό βίντεο που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τα εν λόγω καλλυντικά και πάνω από όλα, δεν έχει καμία σχέση με τα στερεότυπα.

Δείτε το παρακάτω και ετοιμαστείτε να κλάψετε από τα γέλια!

Honored as hell to be apart of the @fentybeauty squad! @badgalriri fkn love you! 😫❤️ Directed By: @elijahsteen MUA:@gracebalsamo & @_makeupbymaria Sound Mixer @lmcquay22 Hair By: @goddesslengths special s/o to my manager @ndburton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BlameItOnKway (@blameitonkway) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 300 / position2: 1002
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb