SKIN CARE

Κάνε τις βλεφαρίδες σου πλουσιότερες και μακρύτερες με φυσικό τρόπο!

Ούτε extensions, ούτε ψεύτικες, ούτε τίποτα

Κάνε τις βλεφαρίδες σου πλουσιότερες και μακρύτερες με φυσικό τρόπο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πυκνές βλεφαρίδες είναι αδιαμφισβήτητα ένα όμορφο χαρακτηριστικό που κάνει τα μάτια να δείχνουν ακαταμάχητα, ενώ αρκετές είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν σε τεχνητούς τρόπους, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερες βλεφαρίδες.

Τελευταία, είναι πολύ στη μόδα η προσθετική βλεφαρίδων που διάσημες και μη κυρίες πληρώνουν αδρά, ώστε τα ματόκλαδα τους να δείχνουν άψογα. Δεν είναι απαραίτητο όμως να κάνεις και εσύ το ίδιο, για μαγευτικό αποτέλεσμα, καθώς μπορείς εντελώς φυσικά να μακρύνεις και να αυξήσεις τον όγκο των βλεφαρίδων σου.

Αν πάλι ανήκεις στις τυχερές που έχουν άψογα ματόκλαδα, τότε μπορείς με τους ίδιους φυσικούς τρόπους να της διατηρήσεις υγιείς και υπέροχες. Διάβασε το πως παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καστορέλαιο & ελαιόλαδο

Είναι δυο από τις καλύτερες φυσικές ουσίες για την ανάπτυξη της τρίχας, συνεπώς και των βλεφαρίδων. Πριν πέσεις για ύπνο, πλύνε τα μάτια σας και άφησε τις βλεφαρίδες σου να στεγνώσουν φυσικά. Στη συνέχεια, με μια μπατονέτα άλειψε τις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με καστορέλαιο ή ελαιόλαδο και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ. Πρόσεξε βέβαια, να μην έρθει το έλαιο σε επαφή με το εσωτερικών των ματιών σου. Άφησε της με το έλαιο όλη τη νύχτα και το πρωί πλύνε το πρόσωπο σου, όπως συνηθίζεις. Επανέλαβε καθημερινά, μέχρι να δεις βελτίωση.

Βιταμίνη Ε

Η εν λόγω βιταμίνη δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας, ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και καταπραΰνει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς. Χρησιμοποιώντας την, οι βλεφαρίδες σου θα δυναμώσουν και θα σταματήσουν αν πέφτουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας και να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με αυτό το έλαιο. Αγόρασε κάψουλες βιταμίνης Ε και χρησιμοποίησε μια κάθε φορά.

Aloe Vera

Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να μακρύνεις και να πυκνώσεις τις βλεφαρίδες σου σε χρόνο αστραπή! Πάρε τζελ αλόης και με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας πέρασε τες από τις ρίζες ως τις άκρες, πριν πέσεις για ύπνο. Γενικά, άφησε το τζελ όσο περισσότερη ώρα μπορείς και στη συνέχεια, πλύνε το πρόσωπο σου κανονικά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 260 / position2: 744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb