ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Γιατί η εαρινή ισημερία που ξεκινά σήμερα είναι τόσο σημαντική;

Η εαρινή ισημερία που ανυπομονούν για αυτή όλα τα ζώδια

Γιατί η εαρινή ισημερία που ξεκινά σήμερα είναι τόσο σημαντική;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εαρινή ισημερία πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου. Τότε, η ημέρα και η νύχτα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια. 

Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα της άνοιξης, μιας από τις τέσσερις εποχές του έτους. Μετά από αυτή την ημερομηνία, η ημέρα μεγαλώνει και η νύχτα μικραίνει, ώσπου η ημέρα να φθάσει στο ζενίθ της κατά το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου!

Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια;

Η αρχή της άνοιξης είναι η αρχή μιας εντελώς νέα περίοδος καλωσορίσματος αλλαγών. Αφήνουμε πίσω το κρύο και περνάμε σε θερμότερες και μεγαλύτερες μέρες!

Σίγουρα, υπάρχει ακόμα η πιθανότητα μιας τελευταίας περιόδου όπου μπορεί ο καιρός να είναι κρύος ή να υπάρχουν καταιγίδες αλλά αυτό δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερα λουλούδια να γεννηθούν από τη βροχή και έπειτα από τον ηλιόλουστο ουρανό! Η εαρινή ισημερία δεν σημαίνει μόνο μια νέα εποχή - είναι επίσης η αρχή του αστρολογικού έτους. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει να γνωρίζεις τις προβλέψεις της αστρολογίας της άνοιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 21 Μαρτίου θεωρείται η αρχή της εποχής της αναγέννησης και της αλλαγής, της νέας ζωής και τους νέους στόχους.

Δεδομένου ότι ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο, η εαρινή ισημερία είναι και η περίοδος των Κριών και δίνει σε όλα τα ζώδια κάποια χαρακτηριστικά του. Οι Κριοί έχουν να κάνουν με την ενέργεια και τη νεότητα, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με αυτήν την εποχή του χρόνου.

Ο Κριός έχει σίγουρα την εξουσία να ηγηθεί και να φέρει αλλαγές και γι 'αυτό και η εποχή του Κριού είναι η καλύτερη στιγμή για νέες αρχές, για να εκφραστείς και να κάνεις τολμηρές κινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, κάθε ζώδιο πρέπει να επικεντρωθεί στην λήθη του παρελθόντος και την υποδοχή της νέας εποχής. Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τους στόχους σας ή τουλάχιστον να σκεφτείτε κάποιους νέους για το μέλλον.

Ο Κριός έχει σίγουρα την εξουσία να ηγηθεί και να φέρει αλλαγές και γι 'αυτό και η εποχή του Κριού είναι η καλύτερη στιγμή για νέες αρχές, για να εκφραστείς και να κάνεις τολμηρές κινήσεις.

Χάρη στην ενέργεια της ανοιξιάτικης ισημερίας, είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να πάρετε αποφάσεις. Αλλά προσοχή - καθώς αρχίζει η άνοιξη, θα γεμίσετε με μια ασταμάτητη ενέργεια για να αναθεωρήσετε, να σχεδιάσετε το νέο σας πλάνο και να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές, πριν περάσετε σε δράση! Αλλά να θυμάστε: Μία μέρα αργότερα, και για μερικές μέρες θα πρέπει να τα βάλετε με τον ανάδρομο Ερμή, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο της ισημερίας, επειδή πρόκειται για τις αντίθετες ενέργειες - από τη μία η άνοιξη σας σπρώχνει μπροστά, από την άλλη ο Ερμής σας κρατά πίσω.

Όμως αυτό είναι που κάνει αυτή τη στιγμή ακόμη καλύτερη.

Σκεφτείτε την στιγμή αυτή σαν την ιδανική, επειδή πριν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή ή πάρετε μια μεγάλη απόφαση, πρέπει να σταματήσετε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να σκεφτείτε όλες τις επιλογές σας, όλα όσα στο παρελθόν σας κράτησαν πίσω. Φαίνεται πως ο Ερμής είναι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι. Γιατί μετά τις 15 Απριλίου, η ζωή περιμένει να την ζήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
9 / position1: 133 / position2: 1061
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb