Brit awards 2018: Stormzy και Dua Lipa σάρωσαν

Τρομερές εμφανίσεις

Δημοσίευση ΦΕΒ 22, 2018
Brit awards 2018: Stormzy και Dua Lipa σάρωσαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Dua Lipa και Stormzy, δύο από τις πιο δυνατές και ανερχόμενες ποπ παρουσίες της Βρετανίας, κατάφεραν χθες να κερδίσουν μεγάλα αστέρια και να φύγουν με τα μεγάλα βραβεία στην απονομή των Brit Awards στην τελετή στο O2 Arena του Λονδίνου. 

Ο Stormzy, ο 24χρονος ράπερ κέρδισε μεγάλα ονόματα (best British male και best British album) όπως ο Sheeran και ο Liam Gallagher ενώ η Lipa κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία: για γυναίκα καλλιτέχνη και πρωτοποριακή καλλιτέχνη.   Το BBC αναφέρει πως απολυτός κυρίαρχος της βραδιάς ήταν Stormzy ο οποίος έδωσε μια εκρηκτική ερμηνεία στο stage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aποδεχόμενος το βραβείο του αργότερα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Τερέζα Μέι κάνοντας αναφορά στα θύματα της τραγωδίας από τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο.

Τα Βραβεία Brit πρόσθεσαν και αυτά την δική τους πινελιά στο παγκόσμιο κίνημα για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη με το Time's Up, με καλλιτέχνες όπως οι Lipa, Ed Sheeran και Camila Cabello να φορούν ή να φέρουν λευκά τριαντάφυλλα για να διαμαρτυρηθούν για τη σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. 

Οι Anne MarieEllie Goulding, Sam Smith, Rag'n'Bone Man και Rita Ora εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με καρφίτσες του κινήματος. 

Η πλήρης λίστα με τους νικητές:

British male solo artist: Stormzy
British female solo artist: Dua Lipa
British group: Gorillaz
Breakthrough artist: Dua Lipa
Global Success award: Ed Sheeran
British single: Rag'n'Bone Man – Human
British album: Stormzy – Gang Signs & Prayer
British video: Harry Styles – Sign of the Times
International male solo artist: Kendrick Lamar
International female solo artist: Lorde
International group: Foo Fighters
Critics' Choice award: Jorja Smith
British producer: Steve Mac

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 275 / position2: 784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb