ENTERTAINMENT

Ξόδεψε 150.000 ευρώ για να μοιάσει στην... Barbie

Τώρα το αν το πέτυχε, θα το κρίνετε εσείς

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2018
Ξόδεψε 150.000 ευρώ για να μοιάσει στην... Barbie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΚ, όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιον ως ίνδαλμα, στον οποίο ονειρευόμαστε οτι θα μοιάσουμε. Άλλο αυτό όμως και άλλο να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά, προκειμένου να μοιάσουμε σε ποια; Στην Μπάρμπι, όπως έκανε μία 35χρονη από το Έσεξ.

Η Κέρι Μάιλς λοιπόν από μικρή λάτρευε την Μπάρμπι και το 2006 ξεκίνησε την διαδικασία να της μοιάσει, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το κατάφερε 12 χρόνια μετά. Για την ακρίβεια την 31η Ιανουαρίου όταν και έκανε την τελευταία της σοβαρή επέμβαση.

Όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε η Αγγλίδα έχει κάνει ότι χειρουργείο φαντάζεστε, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, ενώ έχει ξοδέψει σχεδόν 150.000 ευρώ ή αν θέλετε 130.000 λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα τις τελευταίες 10.000 λίρες, τις έδωσαν οι γονείς της σαν χριστουγεννιάτικο δώρο, προκειμένου να φτιάξει η μύτη της, η οποία ήταν το τελευταίο που είχε απομείνει. Μάλιστα επειδή η συγκεκριμένη εγχείρηση κόστιζε 5.000, τις έμειναν άλλο τόσα ρέστα.

Αυτά λοιπόν τα δαπάνησε σε μία νέα επέμβαση στα χείλη της, ενώ της έμειναν και κάτι... ψιλά.

«Πάντα μου άρεσε η Μπάρμπι. Είχα πολλές κούκλες της, μου άρεσε πολύ το ροζ και ήθελα να της μοιάσω. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να ντύνομαι σαν και αυτή.

Ο σύζυγός μου αρχικά δεν του άρεσε αυτό που έκαναν, αλλά τώρα το συνήθισε. Του είχα ξεκαθαρίσει μάλιστα πως αν με έβαζε να διαλέξω μεταξύ της αλλαγής μου και εκείνου, θα τον χώριζα», είπε χαρακτηριστικά.


Τώρα το αν μοιάζει ή όχι στην Μπάρμπι και το αν άξιζαν τα χρήματα που έχει ξοδέψει, μπορούμε όλα να συμφωνήσουμε πως η απάντηση είναι ΟΧΙ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 257 / position2: 862
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb