ΠΡΟΣΩΠΑ

Πέθανε στα 58 του χρόνια o Judy Blame, ένας θρύλος του στυλ

Kαθόρισε τα 80s και τα 90s

Πέθανε στα 58 του χρόνια o Judy Blame, ένας θρύλος του στυλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έφυγε από τη ζωή ο σχεδιαστής Judy Blame σε ηλικία 58 ετών. Απασχολήθηκε σε διάφορες ειδικότητες στο χώρο της μόδας, και κυρίως σε αυτές του σχεδιαστή, του καλλιτεχνικού διευθυντή και του στυλίστα.

Ο σχεδιαστής, καλλιτέχνης και λάτρης της ποπ πέθανε τη Δευτέρα. Ο φίλος του, Paul Flynn, θυμάται έναν ζεστό, γενναιόδωρο άνθρωπο με ένα τεράστιο ταλέντο, όπως είπε στην Guardian. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τον Judy Blame μέσα από τη δουλειά του και της αισθητικής του που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή, επηρεάζοντας την ποπ κουλτούρα - ήταν συνεργάτης και στενός φίλος με τη Neneh Cherry και τη Bjork.

Σύστησε τη Björk στον Βέλγο σχεδιαστή Martin Margiela και την Kylie Minogue στον φωτογράφο Juergen Teller και τον σχεδιαστή Azzedine Alaïa. 

Έχει περάσει ένα χρόνο χτίζοντας το προφίλ των Massive Attack για να συμβάλει στην απεικόνιση μιας νέας τάσης της δεκαετίας του '90 έτσι ώστε να αφήσουν το στίγμα τους όχι μόνο με τη μουσική τους αλλά και με την κουλτούρα τους. Βοήθησε τον Boy George να χτίσει την ποπ εικόνα του. Με λίγα λόγια ξέρετε τον Judy Blame ακόμη κι αν δεν τον ξέρετε - έχετε δει την δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 201 / position2: 484
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb