ΠΡΟΣΩΠΑ

Η μικρή πρωταγωνίστρια από το Νησί που έγινε μια πραγματική καλλονή

Δεν θα την αναγνωρίσετε!

Η μικρή πρωταγωνίστρια από το Νησί που έγινε μια πραγματική καλλονή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμάστε την τηλεοπτική επιτυχία το Νησί, η οποία βασιζόταν στο βιβλίο για την ιστορία μιας γυναίκας και της οικογένειας της, την εποχή που η λέπρα έστελνε στην εξορία τους ασθενείς;

Το έργο της Victoria Hislop, διαδραματίζεται στην Κρήτη, στο χωριό της Πλάκας και το νησί απέναντι, τη Σπιναλόγκα. Η υπόθεση του, αφορά τη ζωή της Alexis Fielding, μιας έφηβης, η οποία γνωρίζει ελάχιστα για την καταγωγή της και ξεκινά να λύσει το κουβάρι των προγόνων της, επισκεπτόμενη το μέρος που γεννήθηκε η μητέρα της, Σοφία, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Αυτό που την εντυπωσιάζει όμως περισσότερο από όλα, είναι το νησί της Σπιναλόγκας και έτσι, αφού βρίσκει μια φίλη της μητέρας της, την Φωτεινή, φτάνει τελικά στο να μάθει την πλήρη αλήθεια για την οικογένεια της και την προ-γιαγιά της, την Ελένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είδατε τη σειρά, πιθανότατα να θυμάστε πως η Ελένη είχε δύο κόρες, τη μελαχρινή Άννα, που τον ρόλο της ενσάρκωνε η Ευγενία Δημητροπούλου, σαν ενήλικη και τη ξανθιά Μαρία, που υποδυόταν η Γιούλικα Σκαφιδά.

Πιο συγκεκριμένα, τον ρόλο της Μαρίας σαν παιδί, ενσάρκωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου, που μπορεί να έχετε δει και στη σειρά Για την Καρδιά Ενός Αγγέλου, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα. Η ίδια φαινόταν ένα όμορφο κορίτσι, από μικρή, όμως πλέον, στα 20 της, η εμφάνιση της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η ξανθιά κοπέλα είναι μια πραγματική καλλονή. Πιο όμορφη από όσο θα φανταζόταν κάποιος, με αναλογίες μοντέλου και πρόσωπο αγγέλου. Όσο για την καριέρα της, πριν, από κάποια χρόνια η ίδια πρωταγωνίστησε σε τουρκική σειρά.

Δείτε την στις φωτογραφίες παρακάτω και θαυμάστε τη μεταμόρφωση της, από παιδί σε γυναικά!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 211 / position2: 883
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb