CELEBS

Καπουτζίδης για την παρέα του Παρά Πέντε: «Με πλήγωσαν! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Δεν θα πήγαινα στο Sunday Live για... προσωπικούς λόγους
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 17, 2018
Καπουτζίδης για την παρέα του Παρά Πέντε: «Με πλήγωσαν! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε μια συνέντευξη που είχε πολύ ενδιαφέρον. Για παράδειγμα σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου όταν τον ρώτησε: «Αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει ποτέ;» συμπληρώνοντας λίγο αργότερα «Τους έκανες καλό»;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με πίκρα (αλλά χωρίς να κατονομάσει σε ποιον συνεργάτη του αναφέρονταν) ως εξής: 

«Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα. Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει "Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου". "Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου". Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω.»

Οι επόμενες δύο ερωτήσεις μάλλον έδωσαν κάποια επιπλέον στοιχεία για το τι θα μπορούσε να εννοεί. όταν λοιπόν ρωτήθηκε εάν θα παρουσίαζε ένα show "τύπου Sunday Live"  εκείνος απάντησε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πράγματα που κάνω, ούτως ή άλλως, οπότε θα ήθελα να μείνω στα πράγματα που κάνω.»

Και όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέμεινε και ρώτησε εάν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live, εκείνος απάντησε με νόημα

«Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους.»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 334 / position2: 949
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb