ENTERTAINMENT

Eurovision 2018: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Γιάννας Τερζή

Τίτλος... Όνειρό μου

Eurovision 2018: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Γιάννας Τερζή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γιάννα Τερζή, είναι η μοναδική υποψηφιότητα που απέμεινε για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 63ο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, αφού σαν "βόμβα" έσκασε, λίγες μέρες πριν τον ελληνικό τελικό, η είδηση ότι η Αρετή Κετιμέ και οι Χοροσταλίτες απέσυραν τις συμμετοχές τους, αφήνοντας αιχμές για την ΕΡΤ.

Πριν λίγα λεπτά, μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε το τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τίτλο "Όνειρό μου". Άκου το εδώ 

Απορούμε με το τραγούδι όταν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να ακούμε την Γιάννα Τερζή σε μουσικές πιο ποπ και σύγχρονες, μιας και ήταν σχεδόν για δέκα χρόνια στην Αμερική. Θα έλεγε κανείς λοιπόν πως περιμέναμε κάτι τέτοιο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για το τραγούδι με τίτλο «Oνειρό μου»: «Θέλαμε να γράψουμε για την Eurovision και κάθε χρόνο εγώ έχω κάνει απόπειρες για να γράψω τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό. Όχι για να πάω απαραίτητα εγώ, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες. Με ενδιαφέρει το τραγούδι, δεν δίνω σημασία στην γραφειοκρατία».

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο είπε: «Από τη στιγμή που δίνεται η ευκαιρία στην Ελένη να πάει στην Eurovision, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία».

Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή όταν άκουσε το τραγούδι; «Ο μπαμπάς μου χάρηκε γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι. Αυτός κι εγώ έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στο να μας αρέσουν τραγούδια και καλλιτέχνες. Όταν μου λέει ότι κάτι του αρέσει ξέρω ότι του αρέσει 150% καλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 325 / position2: 860
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb