ΜΟΔΑ

3+2 νέοι σχεδιαστές μόδας από τη Νέα Υόρκη που όλα τα cool kids φοράνε τώρα

Αν θέλεις να είσαι μπροστά, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις κολεξιόν τους

3+2 νέοι σχεδιαστές μόδας από τη Νέα Υόρκη που όλα τα cool kids φοράνε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ δύσκολο, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, να διακρίνεις ποιοι είναι οι καλύτερη σχεδιαστές της εποχής, μιας και βλέπεις τόσες υπέροχες και ιδιαίτερες κολεξιόν από όλους όσους συμμετέχουν.

Ωστόσο, υπάρχουν 5 νέοι σχεδιαστές που κατάφεραν να πάρουν τη στάμπα της επιβεβαίωσης από τους πιο στιλάτους Νεοϋορκέζους και οι οποίοι αξίζουν να κλέψουν και λίγα δευτερόλεπτα από τη δική σου προσοχή, μιας και τα ρούχα τους είναι πραγματικά εκπληκτικά και μέσα στο πνεύμα της εποχής.

Whatever 21

Πρόκειται για μια εταιρεία από τη Νέα Υόρκη, που ιδρύθηκε το 2012 από τον Brian Whatever. Συνδυάζει το street style με τη χρησιμότητα που μπορεί να έχουν τα ρούχα στην καθημερινότητα, ενώ έχει στοιχεία και από τη νυχτερινή ζωή της πόλης που έχει σαν βάση του.

Kidsuper

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Kidsuper Studios βρίσκονται στο Μπρούκλιν και ξεκίνησαν την πορεία τους, τυπώνοντας και πουλώντας T-shirts. Πλέον, η εταιρεία έχει απίστευτη απήχηση στη νεολαία της Νέας Υόρκης, μιας και αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της. 

Wewhoprey

Η εταιρεία We Who Prey, είναι μια εταιρεία με κοσμήματα, που δημιουργήθηκε από τη Linda Smyth και βρίσκεται και αυτή στη Νέα Υόρκη. Κάθε της σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την αφηρημένη Τέχνη, τη βιολογία και τη μορφή του ανθρώπινου σώματος. 

ØBLANC

Είναι μια εταιρεία ρούχων, η οποία έκανε τώρα το ντεμπούτο της στην αγορά και είναι δημιούργημα της Olivia Leblanc. Τα ρούχα της είναι εμπνευσμένα από τις στολές εργασίας, ενώ ακολουθεί ένα σύστημα unisex μόδας, με σκοπό να μειώσει την υπερβολική παραγωγή προϊόντων. 

Bryce Barnes

Μπορεί η καταγωγή αυτού του σχεδιαστή να είναι από την Ουάσιγκτον, όμως ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους σχεδιαστές της Νέας Υόρκης, με βάση του το Μπρούκλιν. Βασική πηγή έμπνευσης του, το streetwear και η hip hop κουλτούρα των '90s. Στόχος του μέσα από τα ρούχα του, είναι η καταπολέμηση της βίας απέναντι στους Αφροαμερικανούς, αλλά ταυτόχρονα και η εξύμνηση της κουλτούρας τους, χωρίς ντροπή. 

Μπλούζα & Παντελόνι: Bryce Barnes | Βραχιόλια: We Who Prey | Top & pant: Bryce Barnes | Κολιέ: We Who Prey

Jacket & Παντελόνι: ØBLANC | Σουτιέν: Whatever 21 | Σκουλαρίκια & Κολιέ: We Who Prey | Μπλούζα: Vintage | Παντελόνι: Kidsuper

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 249 / position2: 875
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb