SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Βρήκαμε ενυδατικές της Clinique μόνο με 9,90 ευρώ

Για λίγες μόνο μέρες

Βρήκαμε ενυδατικές της Clinique μόνο με 9,90 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι μυστικό ότι οι ενυδατικές είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία (καλό είναι πάντα να προσέχουμε για να έχουμε όμορφο και νεανικό δέρμα για πολλά χρόνια).

Για αυτό και στο Pink ψάξαμε και βρήκαμε 3 ενυδατικές της Clinique που μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή κάτω τον 10 ευρώ και σας τισ προτείνουμε:

Smart Custom Repair Moisturizer

Η "έξυπνη" ενυδατική κρέμα. υψηλής ταχύτητας που γεμίζει την επιδερμίδα άμεσα κατά 70%*. Μακροπρόθεσμα, βοηθά στην ορατή λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων με επιδερμίδα δείχνει δροσερή, σφριγηλή και νεανική. Έχει μη-λιπαρή υφή και είναι κατάλληλη για μικτές-ξηρές επιδερμίδες.

Αγορά

Βρείτε την ΕΔΩ

Pep-Start Hydroblur Moisturizer

Ελαφριά, 24/7 ενυδατική κρέμα που μειώνει άμεσα την εμφάνιση μικρών ατελειών και απαλύνει το δρόμο για το μακιγιάζ. Ελέγχει τη λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή με ένα βελούδινο τελείωμα.

Αγορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε την ΕΔΩ

Pep-Start Moisturizer SPF 20

Μια κρέμα ημέρας με αντιγηραντική δράση και αντιηλιακή προστασία. Έχει δημιουργηθεί με την τεχνολογία HydroRush moisture barrier που ενυδατώνει όλη την ημέρα., με προστασία UV ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία που προκαλεί γήρανση της επιδερμίδας

Αγορά

Βρείτε την ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 209 / position2: 2335
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb