ΜΟΔΑ

Looks από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού που θα μπορείς να κάνεις καθημερινά

Απογείωσε τον εαυτό σου με tips ομορφιάς από την πιο πολυφημισμένη πασαρέλα του κόσμου

Looks από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού που θα μπορείς να κάνεις καθημερινά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά σε τίποτα από όσα παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, θα γίνετε πλούσιες με γνώση ομορφιάς, αφού δείτε το μακιγιάζ και τα μαλλιά που φαίνονται ό,τι θα κυριαρχήσουν το 2018 στην καθημερινότητα σας.

Δώστε βάση!

Ασημί Eyeliner

Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολικά edgy ή και άσχημο, όμως αξίζει να αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν, καθώς πέραν του ό,τι αυτή η απόχρωση θα φωτίσει το μάτι σας, θα το δείξει πιο μεγάλο και ξεκούραστο.

Γαλλικές κοτσίδες

Εντάξει, αυτό το trend δεν είναι άγνωστο, αφού λίγο πολύ όλες πάθατε μια ψύχωση με τις γαλλικές κοτσίδες. Από ό,τι φαίνεται, αυτό το χτένισμα θα συνεχίσει να είναι στη μόδα και αυτήν τη σεζόν.

Κλασική κοτσίδα

Μια απλή, κλασική, περιποιημένη, χαμηλή κοτσίδα, ανήκει στα πιο στιλάτα χτενίσματα για αυτήν τη σεζόν. Εύκολη, γρήγορη και ικανή να σταθεί σε κάθε περίσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Wet Look κοτσίδα

Και αυτή η παραλλαγή της είναι πολύ fashionable, ειδικά αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο για εξαιρετικές εμφανίσεις. Γενικά προτίμησε το wet look, είναι πολύ στα πάνω του.

Ροζ πανδαισία

Στη δεκαετία των '80s, το σετάρισμα απαλής ροζ σκιάς και ροζ απόχρωσης στα χείλια ήταν το απόλυτο στο make up. Όπως όλα δείχνουν, αυτός ο συνδυασμός θα είναι και πάλι στη μόδα.

Μάγουλο βερίκοκο

Το έντονο ρουζ σε συνδυασμό με ένα φυσικό look γενικά, προβλέπεται να είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο make up. Δοκίμασε να τονίσεις τα μήλα του προσώπου σου, ψηλά, κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 567 / position2: 1151
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb