FITNESS

Η Nike παρουσίασε τα καλύτερα αθλητικά για τρέξιμο που δοκίμασες ποτέ σου

Με κατασκευή βασισμένη στην τεχνολογία του... αφρού

Η Nike παρουσίασε τα καλύτερα αθλητικά για τρέξιμο που δοκίμασες ποτέ σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είσαι τύπος που τρελαίνεται για γυμναστική, τότε η Nike μόλις απάντησε σε όλες σου τις προσευχές για εκείνα τα τέλεια και ελαφριά παπούτσια που τόσον καιρό αναζητείς με ζήλο.

Η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών παρουσίασε μόλις τώρα το Nike Epic React - το πρώτο παπούτσι για τρέξιμο, που διαθέτει την τελευταία τεχνολογία αφρού για τη σόλα, και αν αυτό σου ακούγεται κάπως παράξενο, πρέπει να ξέρεις ό,τι αυτό το παπούτσι είναι τόσο άνετο, σαν να πατάς στα σύννεφα.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η αγορά του, θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από τις 22 Φεβρουαρίου. Το Nike Epic React έχει σχεδιαστεί για να μετριάζει τις επιπτώσεις του κάθε βήματος και να προσφέρει την επιστροφή της ενέργειας που απαιτείται για να παραμείνει το πόδι σε στην κατάσταση που ήταν πριν το τρέξιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με άλλα λόγια, απορροφά την πρόσκρουση των ποδιών σου από το πεζοδρόμιο και εμποδίζει τους τραυματισμούς και τις φουσκάλες, καθώς είναι ένα παπούτσι πιο μαλακό και ελαφρύ από τα προηγούμενα μοντέλα της Nike για τρέξιμο.

Το μόνο που μένει για να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά ισχύουν είναι η δοκιμή του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 208 / position2: 890
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb