SKIN CARE

Η μάρκα καλλυντικών που λατρεύουν οι celebrities

Από την Halle Berry ως την Liv Tyler

Η μάρκα καλλυντικών που λατρεύουν οι celebrities

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Halle Berry, τις pop stars Rihanna και Byonce, το it girl Olivia Palermo ως την Liv Tyler και την Nicol Richie, τα προϊόντα La Mer αγαπιούνται με πάθος από τις celebrities.

Μετά από χρόνια εντατικού πειραματισμού, ο Dr. Huber συνδύασε πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φύκια της θάλασσας και μαζί με άλλα φυσικά συστατικά τα υπέβαλλε σε διαδικασία βιολογικής ζύμωσης, εμποτίζοντας τα με τις ενέργειες του φωτός και του ήχου, εντείνοντας τη δραστηριότητα τους ώστε να δημιουργήσει το ελιξίριο που θα απάλυνε το δέρμα του. Χρειάστηκαν δώδεκα χρόνια και 6,000 πειράματα για να γεννηθεί το θαύμα.

H Beyonce προτιμά την ενυδατική της La Mer, την οποία παίρνεις με έκπτωση, από 280 στα 155 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε την ΕΔΩ

Ακόμα και οι πιο ξηρές επιδερμίδες θεραπεύονται μέσα από το απόλυτο τελετουργικό ανανέωσης. Οι έντονες μεταμορφωτικές δυνάμεις της La Mer προέρχονται από τα ισχυρά, έντονα ενεργά συστατικά όπως η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά άλγη, προστατευτικά αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα και ημιπολύτιμοι λίθοι.

Μια κρέμα πολυτελείας των celebrities που όμως μπορείς να έχεις κι εσύ

THE REFINING FACIAL

Θεραπεία απολέπισης που περιέχει στοιχεία θαλάσσιας άμμου, τα οποία έχουν υποστεί διαδικασία ζύμωσης, καθώς και καθαρή σκόνη διαμαντιών που ενεργοποιούν άμεσα την μικρο-κυκλοφορία του δέρματος, αποκαλύπτοντας φρέσκια, διάφανη και λεία επιδερμίδα.

Τη βρίσκεις εδώ στα 108 ευρώ

THE CLEANSING GEL

Ελαφρύ προϊόν σε μορφή gel που αφροποιείται, περιέχει μαγνητική τουρμαλίνη που αφαιρεί απαλά την υπερβολική λιπαρότητα, τη σκόνη και τους ρύπους χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Το βρίσκεις εδώ στα 87 ευρώ

THE ILLUMINATING EYE GEL

Αναζωογονητική θεραπεία που φωτίζει αμέσως τα μάτια. Το Awakening Ferment ενυδατώνει, γεμίζει και ενεργοποιεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση για τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Τα μάτια έχουν βλέμμα νεανικό, ενεργοποιημένο και ξεκούραστο.

Το βρίσκεις εδώ στα 126 ευρώ

Η Chrissy Teigen λατρεύει την κρέμα Concentrate 

THE MIST

Ιδανικό για ταξίδια ή για οποιαδήποτε στιγμή το δέρμα είναι κουρασμένο, το αναζωογονητικό αυτό προϊόν ενυδατώνει, ανανεώνει και εξισορροπεί το δέρμα. Ένα ζωντανός μαγνήτης μέσα στο προϊόν φορτίζει συνεχώς τα συστατικά του προϊόντος για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δραστικότητα.

Βρείτε το ΕΔΩ

H Rihanna επίσης λατρεύει την ενυδατική της La Mer (την οποία παίρνεις με έκπτωση)

Βρείτε την ΕΔΩ από 280 στα 155 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
20 / position1: 202 / position2: 1353
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb