SKIN CARE

Αυτή είναι η ηλικία που πρέπει να αρχίσεις τις κρέμες αντιγήρανσης

Μην επιβαρύνεις άδικα τον οργανισμό σου

Αυτή είναι η ηλικία που πρέπει να αρχίσεις τις κρέμες αντιγήρανσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πότε θα πρέπει να ξεκινήσει μια γυναίκα να βάζει προϊόντα αντιγήρανσης στο πρόσωπο της είναι ένα ερώτημα που βασανίζει όλες τις εκπροσώπους του θηλυκού γένους, για αυτό και ήρθε επιτέλους η ώρα να απαντηθεί σωστά.

Το γήρας ξεκινά στην πραγματικότητα αμέσως μετά τη γέννηση μας στον κόσμο, καθώς από εκεί και πέρα, μόνο να μεγαλώσει μπορεί ο άνθρωπος. Στα 20, αρχίζει να μειώνεται και η παραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας, το οποίο είναι η βασική πρωτεΐνη που χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς του δέρματος. 

Ένας τρόπος επιβράδυνσης αυτού του γεγονότος, είναι η χρήση επιπρόσθετου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή του δέρματος, χόνδρων,  αρθρώσεων, αλλά και των οστών. Όταν όμως ο οργανισμός είναι νέος, τα κύτταρα αυτά ανανεώνονται ταχύτητα, κάτι που σημαίνει ό,τι η παραγωγή του κολλαγόνου είναι μεγαλύτερη και γρηγορότερη στις νεαρές ηλικίες. 

Στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής των ανθρώπων όμως, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες έντονες γραμμές έκφρασης. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς αντιγηραντικές κρέμες και να βοηθήσεις το δέρμα σου να πάρει και πάλι τα πάνω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 246 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb